Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

HANGTONG WIRE MESH CO.,LTD

καλής ποιότητας Φράκτης ασφαλείας 358 για τις πωλήσεις
Συνεργαζόμαστε με Hangtong 5years, μέρη αγορών του αντι φράκτη ανάβασης, τρισδιάστατος φράκτης, η ομάδα του είναι επαγγελματική, κρατάμε την καλή σχέση με τον

—— Ο κ. Paul

Η επιχείρηση Hangtong μας δίνει μια καλή εντύπωση στα προϊόντα, αγοράζουμε πολύ φράκτη στην Κίνα, η ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησής του είναι καλύτερη από άλλα

—— Ο κ. Δαβίδ

Είμαι Online Chat Now

HANGTONG WIRE MESH CO.,LTD

1 2 3
HANGTONG WIRE MESH CO.,LTD HANGTONG WIRE MESH CO.,LTD HANGTONG WIRE MESH CO.,LTD
Εργοστάσιο Canton Fair Επίστρωση σε σκόνη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Ht-ΦΡΑΚΤΗΣ
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-15,000,,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 60% - 70%
Factory Established: 1998

Η Co. ΚΟΜΗΤΕΙΏΝ HANGTONG WIREMESH ANPING, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην παραγωγή, το σχεδιασμό, την έρευνα και να αναπτυχθεί για τα προϊόντα πλέγματος καλωδίων. Η επιχείρησή μας ίδρυσε το 1996, για πλησίον 20 έτη, HANGTONG έγινε διάσημο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία πλέγματος καλωδίων. Με σταθεροί να τηρήσουμέ μας τη σύλληψη διαχείρισης στην τεχνολογία και τη διαχείριση, ακολουθούμε τον οδηγό σε αυτόν τον τομέα.

Κύρια προϊόντα:

Σειρά περίφραξης ασφάλειας: Εκφράστε την περίφραξη τρόπων, περίφραξη τρόπων ραγών, περίφραξη αερολιμένων, περίφραξη αθλητικών τομέων,

Η περίφραξη μόνωσης, φράκτης κήπων, φράκτης περιφραγμάτων, πίεσε το φράκτη λογχών, φράκτης υψηλής ασφαλείας,

Οδοντωτός - σειρά καλωδίων: Καλώδιο ξυραφιών, ηλεκτροφορητικό καλώδιο ξυραφιών χρωμάτων, οδοντωτό - καλώδιο, ηλεκτροφορητικό χρώμα οδοντωτό - καλώδιο.

Προσωρινή σειρά περίφραξης: Τυποποιημένος προσωρινός φράκτης της Αυστραλίας, τυποποιημένος προσωρινός φράκτης του Καναδά, προσωρινός φράκτης συνδέσεων αλυσίδων, κολυμπώντας προσωρινός φράκτης, προσωρινό εμπόδιο και ούτω καθεξής.

Σειρά πλέγματος καλωδίων: Σύνδεση αλυσίδων, εξαγωνικό πλέγμα καλωδίων, Gabion, ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων, ανοξείδωτη σειρά αγροτικών φρακτών πλέγματος καλωδίων: Cattel

επιτροπή, φράκτης προβάτων, φράκτης αλόγων, κ.λπ.

Σειρά καλωδίων: Καυτό βυθισμένο γαλβανισμένο καλώδιο, γαλβανισμένο καλώδιο, ανοπτημένο καλώδιο, τέμνον καλώδιο τόσο επάνω.

 

 

Το πλεονέκτημά μας:

Τα A.We έχουν προωθήσει την ποιότητα διαχειρίζονται το σύστημα, ISO9001: η διαχείριση πιστοποίησης του 2008 και CE μπορεί να αφήσει τον πελάτη μας που ικανοποιεί με τη κορυφαία ποιότητα των προϊόντων.

B.Our η επιχείρηση έχει τον άριστο εξοπλισμό: Η προηγμένη ηλεκτροφορητική γραμμή παραγωγής χρωμάτων, σκόνη ψέκασε τη γραμμή επιστρώματος για την αντιδιαβρωτική, καυτή βυθισμένη ντυμένη PVC γραμμή, ενωμένη στενά μηχανή πλέγματος καλωδίων νοημοσύνης μεγάλη κλίμακα, αυτόματη μηχανή πιάτων κρύας διαμόρφωσης για να κάνει τη θέση φρακτών, και να έχει επίσης την κάμπτοντας μηχανή, μηχανή ανατίναξης σφαιρών για την καθαρή σκουριά, πλαστική μηχανή εγχύσεων για όλα τα είδη εξαρτημάτων του φράκτη, και άλλα είδη πλέγματος καλωδίων που κατασκευάζει τη μηχανή.

C.Regarding η πρώτη ύλη όλοι διατάζουμε από τη διάσημη επιχείρηση, χάλυβας από SHOUGANG, BAOSTEEL. Σκόνη από AKZONOBEL και Dupont, ηλεκτροφορητικό χρώμα επιστρώματος από NIPPON.For αυτό το υλικό αξιοπιστίας, για να εξασφαλίσουν υψηλό μας - ποιοτικά προϊόντα.

Δ. Έχουμε το εργοστάσιο κλάδων για το καλώδιο, που γαλβανίζεται, το οποίο μπορεί ακριβώς να ελέγξει τη διάμετρο καλωδίων και τη γαλβανισμένη ποιότητα.

E.Our η επιχείρηση έχει πάνω από 10 ανώτερους μηχανικούς. Έχετε αρκετή ικανότητα στην Ε&Α και το σχέδιο στα προϊόντα μας από μας. Σε εκείνη την περίπτωση κρατάμε το guider μας σε αυτήν την βιομηχανία.

Τα F.There είναι άριστη ομάδα προσωπικού περισσότερο από 100. Για να εξασφαλίσει τη κορυφαία ποιότητα μας προϊόντων και καλύτερης υπηρεσίας.

Νέα τεχνολογία:

Η ομάδα μηχανικών μας έχει ερευνήσει τη νέα τεχνολογία του ηλεκτροφορητικού χρώματος στα προϊόντα πλέγματος καλωδίων πρόσφατα στα έτη. Αρχικά εφαρμογή στη βάση βιομηχανίας πλέγματος καλωδίων παραδοσιακό στον καυτό που βυθίζεται γαλβανισμένος. Και παρμένος στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (No.ZL201220274870.4), έλυσε το αλλοώμον πρόβλημα της σκουριάς στο τέμνον τμήμα. Αυτή η τεχνολογία έχει την κοινοποίηση ορόσημων στη βιομηχανία πλέγματος καλωδίων.

 

Οι άνθρωποι Hangtong έχουν κάνει τις μεγάλες προσπάθειες για κάθε νέο πελάτη και δεν έχουν επιπλήξει ποτέ οποιοδήποτε παλιό φίλο για περισσότερο από 10 έτη. Η εμπιστοσύνη αρχίζει πάντα από την πρώτη συνεργασία και η ικανοποίηση εμφανίζεται επίσης μετά από την πρώτη υπηρεσία. Ειλικρινά η ποιότητα και το αμοιβαίο όφελος είναι το για πάντα συνεταιριστικό footstone μας. Οι άνθρωποι Hangtong μεγαλύτερη προσπάθεια για το φωτεινότερο μέλλον μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
HANGTONG WIRE MESH CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mr Charles Li

Τηλ.:: 86-13831891313

Φαξ: 86-318-7529613

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Φράκτης ασφαλείας 358

Καταστήστε αλεξίπυρος την ενωμένη στενά περίφραξη ασφάλειας πλέγματος/το φράκτη καλωδίων μετάλλων ασφάλειας για τη φυλακή

Αντι UV 358 φράκτης ασφαλείας/πράσινη περίφραξη ασφάλειας με την υψηλή εκτατή δύναμη

Θερμότητα - μέταλλο 358 αντίστασης φράκτης ασφαλείας με αντι - υλικά κοπής

Αντι - κόβοντας 358 προσαρμοσμένο φράκτης ασφαλείας μέγεθος για την προστασία ασφάλειας συνόρων

ενωμένος στενά φράκτης πλέγματος

Πράσινη τρισδιάστατη αντι ακτίνα φρακτών πλέγματος Β ενωμένη στενά Τύπος με τις κάμψεις τριγώνων

Ενωμένος στενά ασφάλεια αεροδρομίου φράκτης πλέγματος/τρισδιάστατος φράκτης επιτροπής με 50 την τρύπα × 200mm

Ηλεκτρικό υποβρύχιο - ο σταθμός γαλβάνισε τις ενωμένες στενά επιτροπές πλέγματος με 2,03 την περιοχή × 2.5mm

Οικονομικός κυρτός τρισδιάστατος ενωμένος στενά φράκτης πλέγματος καλωδίων αντι - αναρριχηθείτε με 50 τρύπες × 200mm

Φράκτης χάλυβα ασφάλειας

φράκτης 4.0mm χάλυβα ασφάλειας ύψους 2.4m PVC καλωδίων που ντύνεται για το σταθμό Towder

2.4 φράκτης χάλυβα ασφάλειας × 2.75m, επιτροπές φρακτών περιφραγμάτων τμημάτων πλάτους W 71mm

το τρισδιάστατο PVC έντυσε τον πράσινο φράκτη χάλυβα ασφάλειας, επιτροπές φρακτών πλέγματος καλωδίων 5.0mm 

2.1 × 2.4m ο τοπ Μαύρος λογχών φρακτών χάλυβα ασφάλειας φρουρών για την Κοινότητα/τους κήπους

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας Φράκτης χάλυβα ασφάλειας προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 securitysteelfence.com. All Rights Reserved.