Γραμμή Παραγωγής

Ο γιγαντιαίος φράκτης ιδρύθηκε το 2014, αποφασίσαμε να κάνουμε το γιγαντιαίο φράκτη για να είμαστε διεθνική επιχείρηση καινοτομίας, με τη λήψη της ιδέας του “καλού προϊόντος, πραγματοποιήσαμε την υπηρεσία τιμών” και σε ολόκληρο το σύστημα εταιρικής συμμετοχής προσανατολισμένο.

Η κύρια επιχείρησή μας είναι η έρευνα και αναπτύσσεται, προϊόντα και πωλεί το φράκτη πλέγματος καλωδίων, τον ευφυή φράκτη, το κιβώτιο gabion, το φράκτη συνδέσεων αλυσίδων και άλλα είδη προϊόντων πλέγματος καλωδίων.

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται κυρίως σε κατοικημένο, τις βίλες, τα στάδια, τις εθνικές οδούς, τους σιδηροδρόμους, τις φυλακές, τους αερολιμένες, τους ποταμούς και άλλους τομείς.

 

Έχουμε περάσει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001: 2008, περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης ISO14001: 2004, επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης ΜΒ υγειών και ασφαλειών/T28001: 2011.

 

Έχουμε εξαγάγει περισσότερες από 10 χώρες και περιοχές, κυρίως των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Ρωσία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, και τη Γαλλία.

 

 

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Η γιγαντιαία Co. τεχνολογίας μετάλλων Hebei, ΕΠΕ μπορεί να παρέχει την υπηρεσία cOem, η κύρια επιχείρησή μας είναι η έρευνα και αναπτύσσεται, προϊόντα και πωλεί το φράκτη πλέγματος καλωδίων, τον ευφυή φράκτη, το κιβώτιο gabion, το φράκτη συνδέσεων αλυσίδων και άλλα είδη προϊόντων πλέγματος καλωδίων.

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Ο «γιγαντιαίος φράκτης» έχει καταβάλει αδιάλειπτες προσπάθειες να αναπτυχθούν τα νέα προϊόντα. Το προστατευτικό κιγκλίδωμα είναι βασισμένο στο παραδοσιακό προστατευτικό κιγκλίδωμα, το οποίο καινοτομείται, αναβαθμίζεται και ωραιοποιείται.


Εντούτοις, κάτω από την προϋπόθεση να ωραιοποιήσει το προστατευτικό κιγκλίδωμα, ο «γιγαντιαίος φράκτης» καταρχάς, η ασφάλεια του προστατευτικού κιγκλιδώματος εξετάζεται. Υψηλός - ο ποιοτικός??????????? γαλβανισμένος χάλυβας, οι πυκνωμένοι σωλήνες και η βαριά βάση χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Μετά από την εγκατάσταση, η σταθερότητα και η ασφάλεια του προστατευτικού κιγκλιδώματος στο δρόμο είναι εγγυημένες. Αφετέρου, η αντανακλαστική επίδραση του προστατευτικού κιγκλιδώματος είναι εξαιρετικά καλή, το οποίο κάνει τους οδηγούς να αισθανθούν διαφορετικούς στο στάδιο του χρηματοκιβωτίου που οδηγεί τη νύχτα τον όμορφο δρόμο!

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Αφήστε ένα μήνυμα