Εμπόδιο προστασίας ακρών, φράκτης ακρών εμποδίων οικοδόμησης φρακτών προστασίας οικοδόμησης

September 26, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εμπόδιο προστασίας ακρών, φράκτης ακρών εμποδίων οικοδόμησης φρακτών προστασίας οικοδόμησης
Ο φράκτης εμποδίων προστασίας ακρών γίνεται κυρίως από την ενωμένη στενά επιτροπή πλέγματος καλωδίων, μετά από την περαιτέρω επεξεργασία, σχεδιάζεται δομικά για να εξασφαλίσει τις λειτουργώντας πλατφόρμες κατασκευής για ποικίλη εφαρμογή. Όπως η σιδηρόδρομος-υποδομή, εμπόδια προστασίας ακρών στεγών, επιτροπές προστασίας ακρών φρουράς πλέγματος, σύστημα προστασίας ακρών πλέγματος πακτώνων για τις επιπλέουσες πλατφόρμες, και ούτω καθεξής.
 
Οφέλη υψηλού - εμπόδιο προστασίας ακρών ποιοτικής ασφάλειας, φράκτης ακρών εμποδίων οικοδόμησης φρακτών προστασίας οικοδόμησης:
1.The η πρώτη ύλη είναι Low-Carbon χαλύβδινο σύρμα.
Ενωμένο στενά από το βαρύ καλώδιο, με 90 βαθμό στην κορυφή και το κατώτατο σημείο, το κομμάτι του κεκλιμένου μπροστινού δαπέδου του αυτοκινήτου ενώθηκε στενά στο κατώτατο σημείο του φράκτη προστασίας ακρών για να προστατεύσει την πέτρινη πτώση Samll, να αποφύγει να βλάψει somebdoy. Έχει επίσης το συνεχές καλώδιο, κανένα καλώδιο περικοπών, καθιστά τον προσωρινό φράκτη Portection ομαλό, επίπεδο και ευθύ.
2.Bending στην κορυφή του φράκτη προστασίας ακρών.
Υπάρχει ένας 90 βαθμός που κάμπτει στην κορυφή του προσωρινού φράκτη προστασίας ακρών, είναι ευθύς, κάνει το φράκτη flatling, έχει την υψηλή δύναμη κλονισμού για να προστατεύσει τους λαούς.
3.make ο προσωρινός φράκτης Portection ομαλός, επίπεδος και ευθύς.
Ντυμένη η σκόνη επεξεργασία επιφάνειας είναι πιό bautiful και αντιοξειδωτικός, κάνετε τη μακριά χρησιμοποιώντας ζωή του για να κερδίσετε κόστος
4.The ο φράκτης προστασίας ασφάλειας ακρών μπορεί να ανακυκλώσει πολλές φορές.
Κάμψη στο κατώτατο σημείο του φράκτη προστασίας ακρών
Κεκλιμένο μπροστινό δάπεδο του αυτοκινήτου στο μέτωπο του φράκτη προστασίας ακρών
Το κεκλιμένο μπροστινό δάπεδο του αυτοκινήτου στο κατώτατο σημείο του φράκτη προστασίας ακρών είναι ενωμένο στενά στο κατώτατο καλώδιο, για να αποτρέψει τη μικρή πέτρινη πτώση, να αποφύγει κάποιο.