Η κορδέλλα καλωδίων ξυραφιών γαλβάνισε οδοντωτό 18 ελικοειδή οδοντωτό κορδελλών ξυραφιών ιντσών διαμέτρων - καλώδιο

June 6, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κορδέλλα καλωδίων ξυραφιών γαλβάνισε οδοντωτό 18 ελικοειδή οδοντωτό κορδελλών ξυραφιών ιντσών διαμέτρων - καλώδιο
  • Ανθεκτικό υλικό: Ο φράκτης ξυραφιών αποτελείται από το ανοξείδωτο, που δίνει ολόκληρο στο καλώδιο μια αντισκωρική και αντιδιαβρωτική ποιότητα. Με την εύρωστη κατασκευή της, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολύ καιρό.
  • Αιχμηρές λεπίδες χάλυβα: Όλες οι λεπίδες του καλωδίου κονσερτινών χρησιμοποιούν τον αρίστης ποιότητας γαλβανισμένο χάλυβα. Οι λεπίδες είναι σκληρές και αιχμηρές, οι οποίες δεν είναι εύκολες κοντά, παρέχοντας την προστασία και την απομόνωση.
  • Μήκος & βάρος επικαλύψεων: Κάθε σπείρα καλωδίων ξυραφιών έχει 33 βρόχους, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν περίπου 50 πόδια γραμμικής απόστασης. Βάρη κάθε σπειρών για 10 λίβρες.
  • Εύκολη συνέλευση: Ο φράκτης καλωδίων ξυραφιών σχεδιάζεται με τις μικρές λεπίδες, και η κύρια σειρά μπορεί να είναι εύκαμπτη. Ολόκληρο το καλώδιο μπορεί να υφαθεί και διπλώνοντας. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε πολύ εύκολα με το τέντωμα και να ρυθμίσετε το μήκος και το πάχος αναλόγως.